گوگل تلاش میکند حریم خصوصی کاربران را با IP Protection در مروگر کروم تقویت کند

گوگل به منظور بهبود حفظ حریم خصوصی کاربران مروگر کروم، قدمی جدید برداشته و با استفاده از سرورهای پراکسی، به ردیابی فعالیتهای کاربران پایان میدهد. این نوآوری به نام “IP Protection” در حال آزمایش است و آدرس آیپی واقعی کاربران را در هنگام بازدید از سایتهای مختلف پنهان میکند و اجازه نمیدهد تا ردیابی مداوم آنها ادامه پیدا کند.
به گزارش بلیپینگکامپیوتر، این ویژگی باعث مسیردهی ترافیک کاربران از طریق سرورهای پراکسی میشود، آنها را از آیپی اصلی مخفی کرده و به جای آن، آیپی سرور پراکسی را به سایت مورد نظر ارسال میکند.
در ابتدا، IP Protection تنها برای برخی از دامنههای گوگل مثل جیمیل و ادسنس در دسترس قرار خواهد گرفت و گوگل قبل از عرضه عمومی این ویژگی، تأثیرات آن را به دقت بررسی میکند. همچنین، کاربران امکان فعال یا غیرفعال کردن این ویژگی را خواهند داشت.
گوگل در تلاش است تا تعادلی مناسب بین حفظ حریم خصوصی کاربران و حفظ قابلیتهای سایتها که از آدرس آیپی برای تشخیص مکان کاربران استفاده میکنند، ایجاد کند. برای انجام این کار، گوگل هر کاربر را به سروری وصل میکند که به مکان واقعی آن کاربر نزدیکتر است.
در مرحله دوم پیادهسازی IP Protection، گوگل از سیستم پراکسی ۲-هاپ یا دو مرحلهای استفاده خواهد کرد تا حریم خصوصی را به مراتب بیشتر ارتقاء دهد. در این حالت، سرور اول به مالکیت گوگل بوده و سرور پراکسی دوم بر روی یک CDN خارجی اجرا میشود.
در ابتدا، این ویژگی به صورت محدود برای برخی از کاربران ساکن ایالات متحده با اکانت گوگل در کروم قابل دسترسی خواهد بود. با این حال، گوگل نیز نقاط ضعف احتمالی مرتبط با این تغییرات را بررسی و مشکلاتی نظیر آسیبپذیری سایتها در برابر حملات DDoS را مورد توجه قرار میدهد. همچنین، اقدامات حفاظتی مانند احراز هویت و محدود کردن نرخ درخواستها برای مقابله با مشکلات ممکنه اعمال خواهند شد.
به طور کلی، گوگل در حال آزمایش این ویژگی را بر روی نسخههای ۱۱۹ تا ۲۲۵ از مروگر کروم خود میباشد. این تغییرات ممکن است به حریم خصوصی کاربران کمک کند و در عین حال مسائل امنیتی مرتبط با آن را بهبود دهد.

درباره مهدی شلاهی
مهدی شلاهی هستم و قراره در کافه آموزش تجربیاتم رو با شما به اشتراک بذارم و امیدوارم مفید باشه براتون. از سال 1387 کارم رو در زمینه شبکه شروع کردم و به عنوان مدرس و مجری پروژه های شبکه مشغول به فعالیت هستم و البته عشق و علاقه اصلی من تدریس هست که این شور و شوق رو همیشه در وجود خودم داشتم و به دانشجوهام منتقل کردم.
نوشته های بیشتر از مهدی شلاهیدسته بندی نوشته ها
جدیدترین نوشته ها
- آغاز فرآیند اخراج کارکنان پس از تصاحب VMware توسط برودکام آبان 3, 1402
- تراشهی Dimensity 9300 قدرتمندترین پردازنده موبایل جهان آبان 3, 1402
- احتمال اضافه شدن هوش مصنوعی کوپایلت به فایرفاکس آبان 3, 1402
- نسخه جدید Tiny11 با ۲۰ درصد کاهش حجم به بازار آمده است. آبان 3, 1402
- یوتیوب پریمیوم گام جدیدی به سوی تفریح گیمرها برمیدارد آبان 3, 1402
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
مطالب عالی و پربار است