نخستین باتری هسته‌ای با شارژدهی ۵۰ ساله از آزمایشات موفقیت‌آمیز عبور کرد

betavolt-technology-developing-radionuclide-battery
اخبار سخت افزار

یک استارتاپ چینی به نام بتاولت، با ارائه‌ی یک فناوری پیشرفته در زمینه‌ی باتری هسته‌ای، قصد دارد تا به کاربران این امکان را بدهد که گوشی‌های موبایل خود را به تنهایی در بازه‌ی ۵۰ سال یکبار شارژ کنند. این پیشرفت با گنجاندن ۶۳ ایزوتوپ هسته‌ای در یک ماژول کوچک، به ایجاد باتری‌هایی با عمر بی‌نهایت و توان خروجی بالا انجامیده است.

باتری اولیه با نام BV100، با ابعاد ۱۵ در ۱۵ در ۱۵ میلی‌مترمکعب، توانایی تولید ۱۰۰ میکرووات در ولتاژ ۳ ولت را دارد و این شرکت قصد دارد تا تا سال ۲۰۲۵ توان خروجی را به یک وات ارتقاء دهد.

betavolt-technology-developing-radionuclide-battery

بتاولت برای افزایش ایمنی از لایه‌های نیمه‌رسانای الماس و ایزوتوپ‌های درحال تجزیه‌ی نیکل در ساختار باتری خود استفاده می‌کند. این باتری با وجود امکان تجزیه‌ی کامل، اطمینان می‌دهد که هیچ‌گونه تشعشعی به بیرون نمی‌زند و حاوی هیچ ماده‌ی شیمیایی خطرناکی نیست.با این پیشرفت فناورانه، بتاولت ادعا می‌کند که حتی در صورت آسیب‌دیدگی و سوراخ شدن، باتری آن‌ها نه تنها آتش نمی‌گیرد بلکه همچنین منفجر نمی‌شود. این باتری‌ها همچنین دماهای شدید از منفی ۶۰ درجه تا مثبت ۱۲۰ درجه‌ی سانتی‌گراد را تحمل می‌کنند.

هرچند که این فناوری جذابیت‌های فراوانی دارد، اما نگرانی‌ها درباره‌ی استفاده‌ی عمومی از مواد رادیواکتیو وجود دارد. با این حال، بتاولت معتقد است که این پیشرفت می‌تواند منجر به ساخت پهپادها با زمان پرواز نامحدود و ضربان‌سازهای بدون نیاز به تعویض باتری شود. چین نیز از این پیشرفت‌ها به عنوان یکی از مباحث برنامه‌ی توسعه‌ی ۵ ساله‌ی خود استفاده می‌کند تا بخش فناوری و اقتصاد خود را تقویت دهد.​

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
واتساپ
تلگرام
اینستاگرام
پیامک
پشتیبانی آنلاین